Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Λαϊκή συνέλευση στην πλατεία του Αλμυρού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαϊκή συνέλευση - συλλαλητήριο, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της επαρχίας μας. 

Εκατοντάδες συνδημότες-πολίτες του Αλμυρού, της Σούρπης, του Πτελεού, και όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Αλμυρού, βρεθήκαμε σήμερα Δευτέρα το πρωί στην κεντρική μας πλατεία, για να στείλουμε το μήνυμα στους αρμόδιους της Δημόσια Υγείας, ότι η υγεία των πολιτών δεν είναι παιχνίδι του κάθε Υπουργού Υγείας και του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ζαχαρόπουλου. 

Οι πολίτες του Αλμυρού έδωσαν το παρόν και είπαν "Όχι" στη μείωση των εφημεριών του Ε.Σ.Υ. Αλμυρού... "Όχι" στην μείωση παιδιάτρων στο Ε.Σ.Υ. Αλμυρού... 

Δεν είναι δυνατόν οι οικονομικοί μετανάστες να αξιώνονται δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να πληρώνουν το χαράτσι των 5 ευρώ...

Στην λαϊκή αυτή συνέλευση μίλησαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Βούλγαρης και κ. Σάββας Τσιόγκας και ακολούθως ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κινητοποίηση παρέστη και ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος αν και ζήτησε τον λόγο από τους διοργανωτές δεν του δόθηκε.  

Στην συνέχεια μαθητές, άνεργοι, επαγγελματίες, πολύτεκνοι,  Σύλλογοι και άλλοι πραγματοποίησαν πορεία κατευθυνόμενοι προς το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. 

Ας ευχηθούμε όλοι μας, οι αρμόδιοι να έλαβαν το μήνυμα μας και να πράξουν το σωστό... 

Θολώσαμε τις φώτο λόγω ανήλικων παιδιών στις φωτογραφίες... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου