Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Πρώτη στην ανεργία η Ελλάδα των μνημονίων κι όμως οι δωσίλογοι προκηρύσσουν θέσεις εργασίας για λάθρο!!!

b65f2-biasmoi
Πρώτη και στην ανεργία η Ελλάδα των μνημονίων: Στο 23,1% το ποσοστό για τον Σεπτέμβριο

Ο μεγαλόψυχος ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ προσφέρει θέσεις εργασίας απλόχερα, όχι σε σένα έλληνα άνεργε ΟΧΙ,
αλλά στους κάθε λογής και προέλευσης λαθροεισβολείς που πληρούν κάποια «προσόντα» !!!
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΙΣΧΟΣ !!!
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην ανεργία! Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, παλιών και νέων, ψοφοδεξιών κι αριστερών!
Μετά από σχεδόν 7 χρόνια μνημονίων η Εθνική οικονομία εξακολουθεί να οδεύει προς την ολοκληρωτική καταστροφή, χωρίς καμία ελπίδα ανάκαμψης, συμπαρασύροντας τον Ελληνικό Λαό στην ανεργία και στην μετανάστευση.
Στο 23,1% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον μήνα Σεπτέμβριο, ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (23,3%) και κατά 1,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015 (24,7%), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιεί σήμερα η Eurostat.
Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την ανεργία, τόσο στο συνολικό ποσοστό, όσο και στην ανεργία των νέων, η οποία διαμορφώθηκε στο 46,1%.
Ακολουθεί η Ισπανία με 19,2% και 44,4% αντίστοιχα, με στοιχεία, όμως, του Νοεμβρίου 2016. Τα μικρότερα ποσοστά ανεργίας τον Νοέμβριο καταγράφηκαν στην Τσεχία (3,7%) και τη Γερμανία (4,1%).
Συνολικά στην Ευρωζώνη το ποσοστό ανεργίας για τον μήνα Νοέμβριο διαμορφώθηκε στο 9,8%, σταθερό σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2016.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ», ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ !!! ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΡΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ:
«Προσλήψεις προσωπικού στο πρόγραμμα στέγασης για τους Πρόσφυγες «
Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος προσωρινής στέγασης υποψηφίων προς μετεγκατάσταση και αιτούντων άσυλο της Υπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου