Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ν.Τ.Π. Πως φθάσαμε στο σήμερα 1859 – 2016 γεγονότα και ημερομηνίες

images-1
ΠΟΙΟΙ  ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ

 1859:  Δημοσιεύεται το βιβλίο του εβραίου Δαρβίνου «Η καταγωγή των ειδών».
1868: Εκδίδεται η κομμουνιστική ιδεολογία του εβραίου Μάρξ και το «Μανιφέστο».
1869: Ο εβραίος Φράνσις Γκάλντον (εξάδελφος του Δαρβίνου) θεμελιώνει την Ευγονική  Μελέτη  πού ελέγχει  τον πληθυσμό της γής.
1870:  Α’ Βατικανή σύνοδος πού θεσπίζει το «αλάθητο του Πάπα Ρώμης».
1875: Ίδρυση της Θεοσοφικής Εταιρίας από την Ρωσοεβραία  Έλενα Μπλαβάτσκυ, καλλιεργώντας  Πανταχού  τον  αποκρυφισμό.
1881: Ίδρυση  της  αίρεσης του Ιεχωβά –  χιλιαστών
1882: Ο Φρήντιχ Νίτσε με το έργο του ο «Υπεράνθρωπος» και την διδασκαλία του περί  του «Ο Θεός πέθανε» ρίχνει  τα θεμέλια του Ναζισμού.
1896: Ο εβραίος Θίοντορ Χέρτζιλ  κυκλοφορεί το βιβλίο «Το Εβραϊκό κράτος» έκτοτε  έμεινε  γνωστός ως ο Πατέρας  του Σιωνισμού.
1897:  Κυκλοφορούν  τα  Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
1901:   Ίδρυση  της αίρεσης  των Πεντηκοστιανών.
1908:   Ίδρυση  της αίρεσης  των Ευαγγελιστών.
1910: Διεθνή διάσκεψη στο Εδιμβούργο, καθώς διαμορφώνει την κίνηση του Οικουμενισμού.
1912:  Ίδρυση  της  αίρεσης  Ανθρωποσοφίας   από  τον  Rudolf  Steiner.
1913: Οι Εβραιογερμανοί Ρότσιλντ  και Ροκφέλερ παίρνουν τον έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας δημιουργώντας την Κεντρική τράπεζα των Η.Π.Α.  FED.
1914: Α’ παγκόσμιος πόλεμος με 9.500.000 νεκρούς και άλλους τόσους αγνοούμενους.
1917: Επανάσταση των Μπολσεβίκων – Λένιν – Στάλιν. Το ολοκαύτωμα των Χριστιανών με 65.000.000 εκτελέσεις στα σκοπευτήρια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης   Γκούλαγκ.
1919:  Εκδίδεται  το  βιβλίο «Η νέα  παγκόσμια τάξη».
1920:  Εγκύκλιος του οικουμενικού πατριαρχείου με τις θέσεις του οικουμενισμού.
1921: Ίδρυση της μεγίστης στοάς C.F.R. (συμβούλιο εξωτερικών σχέσεων). Παγκόσμια  χειραγώγηση  διά του κινηματογράφου  και της  τηλεόρασης.
1922: Ίδρυση της εταιρίας Lucifer Publishing προπαγαδίζοντας την έλευση του Αντίχριστου.
1924: Ο οικουμενικός πατριάρχης και μασόνος Μελέτιος Μεταξάκης εισήγαγε το παπικό ημερολόγιο σχίζοντας την Εκκλησία του Χριστού. Το ίδιο έπραξε και ο Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και  μασόνος  Χρυσόστομος Παπαδόπουλος.
1929: Παγκόσμιο Κραχ (και πρόβα τζενεράλε).
1936: Η χιτλερική Γερμανία γίνεται παγκόσμος ηγέτης στα ανθρώπινα πειράματα. Χιλιάδες  οι νεκροί  που εχρημάτισαν  ως  πειραματόζωα  της ευγονικής.
1939: Β’ παγκόσμιος πόλεμος και 60.000.000 νεκροί. Αμερικάνικες εταιρίες πετρελαίου και τραπεζών, καθώς και οι Εβραϊκής καταγωγής: Βάρμπουργκ, Οπενχάιμ, Μέντελσον και Ροκφέλλερ στηρίζουν τον Χίτλερ (ο οποίος ήτο εβραίος). Η Standar Oil ανεφοδιάζει μέσω Ελβετίας τους ναζί με καύσιμα.
 Η Ford τους διαθέτει κινητήρες. Οι εβραιογερμανοί τραπεζίτες Βάρμπουργκ, χρηματοδοτούν τον Χίτλερ  και  τους Ρώσους  παράλληλα.
1944: Δημιουργείται  το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα. Η Παγκόσμια Τράπεζα με πρόεδρο τον Εβραιογερμανό Ευγένιο Μάγιερ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός παρέχει οικονομική βοήθεια σε αναπτυσσόμενες χώρες. Σήμερα είναι γνωστός ως:    
 Διεθνές –  Νομισματικό  – Ταμείο.
1945:  ΧΙΡΟΣΙΜΑ = Γερμανός  Επιστήμονας  Κλάους  Φίρ.
  Ίδρυση του Ο.Η.Ε. με κτήτορα τον  Τζων Ροκφέλλερ.
1946: Το ίδρυμα Ροκφέλλερ δημιουργεί την πράσινη επανάσταση ελέγχοντας την γεωργία  και  την  τροφή.
1948:   Ίδρυση  του κράτους Ισραήλ. —  Ο οικουμενισμός  λαμβάνει  θεσμική  μορφή.
1953 :  Ίδρυση  της  αίρεσις της  Σαηντολογίας  από  τον  Ρόν  Χόμπαρτ.
1954:   Ίδρυση της  μεγίστης  στοάς  BUILDERBERG.
1963: Ο αμερικανός πρόεδρος Τζων Κένεντυ, διατάσσει το υπουργείο οικονομίας να τυπώνει χρήματα, χωρίς την εμπλοκή της Κεντρικής Τράπεζας των Εβραιογερμανών  Ρότσιλντ  και  Ροκφέλλερ. (FED)  Μετά από λίγο καιρό είδαμε τι έγινε, με 7 σφαίρες στο κεφάλι. Ο επόμενος πρόεδρος Τζόνσον έκανε άρση  της  απόφασης  του Κένεντυ.
 ( Γιατί άραγε; )
1965:  Β’ Βατικανή σύνοδος που αποφάσισε ότι:
Οι τρείς  μονοθεϊστικές θρησκείες Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός, Ισλάμ   πιστεύουν
στον  ίδιο  θεό! H  κρατούσα  εκκλησία  συντάχθηκε κατά κεραία, ενώ έγινε άρση των εκατέρωθεν αναθεμάτων και ακοινωνησίας.
1966:  Ίδρυση αναφανδόν και επίσημα της Εκκλησίας του σατανά στην Καλιφόρνια, όπου  και θα λάβουν  χώρα πολλές  ανθρωποθυσίες  από  τον Τσάρλς  Μάνσον.
1969: Γίνεται παγκόσμια μόδα η Σατανική μουσική.
1972:  Ίδρυση της μεγίστης στοάς, γνωστή ως Τριμερής  Επιτροπή με διακόνημα  τον Παγκόσμιο  Οικονομικό  Έλεγχο.    Αμερικής- Ευρώπης- Ιαπωνίας.
1974: Ίδρυση του BARCODE. –  Προγράμματα ελέγχου του πληθυσμού της γής και εξόντωσης μέσω της διατροφής. Παραδόξως ο καρκίνος σήμερα είναι πιο γνωστός σε όλους, παρά  το συνάχι.
1976: Ο Ιταλός δικαστής Βιτόριο Οκόρσο απεκάλυψε την συνεργασία Βατικανού και Μαφίας. Την  επομένη  δολοφονήθηκε  παραδειγματικά.
1982:  Παγκόσμια  χειραγώγηση  για  την έλευση  του Μαιτρέγια (Μεσσίας).
27-10-1986:  Τσέρνομπιλ. Έκρηξη πυρηνικού εργοστασίου στην Ουκρανία με έκλυση ραδιενέργειας 200 φορές μεγαλύτερης της Χιροσίμας. Η Αποκάλυψη μιλάει για τον Άψινθο που θα πέσει στα ύδατα και θα τα μολύνει, δηλητηριάζοντας τους ανθρώπους. Το Τσέρνομπιλ ήταν στην Ουκρανία. Τσέρνομπιλ στα Ουκρανικά σημαίνει Άψινθος. 
Την ίδια ημέρα συνδέθηκαν τα οικονομικά συστήματα όλου του κόσμου. Γεννήθηκε η Οικονομική Παγκοσμιοποίηση. Τυχαίο;
1992:  Συνθήκη  Shengen. Ηλεκτρονική παρακολούθηση.  Η αρχή του τέλους
2001:  Στην  Αθήνα  ο  Πάπας Ρώμης.
ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ   Τα δάνεια πού χορηγούν το Δ. Ν. Τ.  και η παγκόσμια τράπεζα να δίνονται με τον εξής όρο: οι χώρες πού τα λαμβάνουν  να ακολουθήσουν πολιτικές που θα μειώνουν τον πληθυσμό τους όπως η στείρωση.  Επίσης να χρησιμοποιηθεί και η τροφή σαν όπλο για τον σκοπό αυτό όπως και η υποκίνηση πολέμων είναι ένα δυνατό  εργαλείο  για να μειωθεί ο πληθυσμός. 
11-9-2001: ΔΙΔΥΜΟΙ  ΠΥΡΓΟΙ   Η ημέρα πού άλλαξε το ρούν του πλανήτη.                                   Τίμ  Όσμαν –  πράκτορας της C.I.A  –   οι φίλοι τον φωνάζουν  Μπίν Λάντεν.
 2015 – Επίσημα  η Ισλαμοποίηση  της Ευρώπης  με  1ο στόχο  την Ελλάδα.
2016 – Πανορθόδοξη Ληστρική Σύνοδος στην Κρήτη
 Δήλωση Ροκφέλλερ:  Γιατί οι γυναίκες απέκτησαν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες;  Επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουμε τον μισό πλανήτη και να  διαλύσουμε  την οικογέννεια!
Ο πολιτικός  Ααρών Ρουσώ προσωπικός φίλος του Ροκφέλλερ, σε συνέντευξη πού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποκαλύπτει πώς ότι έγινε την 11-9-2001 ήταν δρομολογημένο από τους Ροκφέλλερ. Στόχος ο παγκόσμιος έλεγχος του πληθυσμού δίκην  Τρομοκρατίας.     Ακολούθησε   η  νομοτέλεια   –  τον εκτέλεσαν
%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82
Ρουσώ και Ροκφέλλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου