Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Επίσκεψη στην «Ελπίδα»

Tην Oγκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσόστομος, επ' ευκαιρία των επερχομένων εορτών του Αγίου Πάσχα, για να μοιράσει λαμπάδα από μελισσοκέρι, πασχαλινά γλυκίσματα και μια εικόνα του Νυμφίου Χριστού σε μερικά από τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, στους γονείς τους και στο προσωπικό.
Το Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Διευθυντής και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου , οι οποίοι τον συνόδευσαν στα δωμάτια, όπου νοσηλεύονται οι μικροὶ άγγελοι.
Στο λίγο χρόνο παραμονής του εκεί, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το νοσηλευτικό προσωπικό για τα ψυχικά αποθέματα που πρέπει να έχει όποιος εργάζεται καθημερινά  για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και τόνισε πως μόνο η ζωντανή σχέση και επαφή με την Πίστη μας δίνει δύναμη και υπομονή στην άρση του προσωπικού Σταυρού.
Οι από καρδιάς πατρικές ευχές του Μητροπολίτη ανακούφισαν έστω και πρόσκαιρα τα κουρασμένα πρόσωπα των γονιών και τα ταλαιπωρημένα παιδικά μάτια. Αυτό αποδεικνύει ότι τέτοιες επισκέψεις ξεπερνούν τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

1iwriii


2iouwrgi

3owrgioi

1DFIGBI
4iosrgiii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου